Az Online Sport és Life coach képzés felépítése

Ezt az online oktatási formát az hívta életre, hogy sokaknak nehéz volt megoldaniuk, hogy péntekenként 14 alkalommal személyesen vegyenek részt a képzésünkön. Akadtak olyanok, aki a munkahelyükről nem tudtak ilyen sok esetben szabadságot kérni, vagy vidékről a közlekedés nehézségei miatt nem tudták vállalni, de akadtak sportolók, edzők, akik szintén szerették volna megismerni ezt a módszertant, de az edzések versenyek nem tették lehetővé a személyes részvételt. Az ő számukra alakítottuk ki az online oktatási formát.

Hogyan épül fel?

Fontos tudni, hogy az online képzés nem csak és kizárólag online alkalmakból áll, hanem egy online és egy személyes részből.

Online alkalmak

Az online időszak az ismeretagyag elsajátításáról szól, amelyet videótananyagok, írott segédanyagok támogatnak. Ezeket a saját időbeosztásotok szerint tudjátok feldolgozni. Ezt kíséri nyolc alkalommal egy-egy élő zoom konzultáció. Ekkor megbeszéljük, hogy ki hol tart, mi az, amit nem értetek, ami magyarázatra szorul, tehát ebben a szakaszban igyekszünk a tananyag feldolgozását segíteni. E mellett bemutatunk nektek szituációs helyzeteket, és extra információk is elhangzanak.

További segítség még ebben a szakaszban, hogyha valaki nem tud csatlakozni a zoom konzultációhoz, akkor sem marad le a többiektől, mivel ezekről az alkalmakról videó felvétel készül, amelyet a számotokra legalkalmasabb időpontban tudtok visszanézni.

Az online zoom konzultációk péntekenként 10-től 13 óráig tartanak minden alkalommal.

Személyes alkalmak

A képzés személyes részében már a gyakorlásé a főszerep, vagyis az addig tanultakat kezdjük élesben is kipróbálni. Az autó vezetést sem lehet könyvből megtanulni, a legnagyobb szükség a gyakorlatra van! A Sport és Life coach képzésen is elengedhetetlen, hogy a tanultakat „élesben” is kipróbáljátok. Kezdetben egymással, később tanulmányi coachingban saját kliensekkel (ez utóbbiról később írok bővebben). Tehát itt már személyesen találkozunk, gyakorlunk, átbeszéljük a tapasztalatokat, bemutatunk coaching szituációkat, használtok eszközöket, megismertek különböző coach stílusokat az oktatók személyiségén keresztül. Mindezekre azért van szükség, hogy amikor elvégzitek a képzést, akkor magabiztosan tudjátok támogatni a klinseiteket, vagy akár edzőként coach szemlélettel gyarapítsátok szakmai munkátokat.

A személyes képzési napokat pénteki-szombati dupla képzési alkalmak keretében tartjuk, minden esetben 10-től 17 óráig, Budapesten.

Ennyit előzetesen a képzés felépítéséről. Amennyiben további információkat szeretnétek kapni képzéseinkről, a honlapunkon a részleteket is megtaláljátok:

 

Várunk mindenkit szeretettel!

Zelinka Ildikó sport coach

Zelinka Ildikó

sportriporter, sport coach
a Media Coaching Kft. ügyvezető igazgatója

Recommended Posts